TREI PROIECTE DE INVESTIȚII URMEAZĂ A FI ÎNCĂRCATE ÎN SEAP

TREI PROIECTE DE INVESTIȚII URMEAZĂ A FI ÎNCĂRCATE ÎN SEAP

În perioada imediat următoare vor fi transmise în SEAP invitațiile de participare pentru trei mari proiecte de investiții (“Modernizare ansamblu străzi situate în zona 1 a municipiului Giurgiu”, “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu” și construirea Grădiniței nr. 6), în vederea validării acestora de către Agenția Națională pentru Achiziții Publice și, ulterior, efectuării licitațiilor propriu-zise.

Primele doua proiecte vizează asfaltarea străzilor de piatră și pământ din Zona 1 (între Soseaua Sloboziei, Soseaua Alexandriei, până la Strada Oltului) și Zona 2 (zona cuprinsă între Strada Oltului, Soseaua Ghizdarului, Soseaua Balanoaiei, pâna în zona Negru Vodă), în total 118 străzi însumând aproape 27 kilometri. Ansamblul de străzi din Zona 1 va fi finanțat de la bugetul de stat, prin PNDL, cu o cofinanțare de 10 % din partea Primăriei, în timp ce Zona 2 va fi finanțată de la bugetul local.

Grădinița cu program prelungit nr. 6 va fi construită pe strada Negru Vodă, în zona ansamblului 240 Garsoniere ICMUG, și va avea în total 140 de locuri. Finanțarea lucrărilor se va face din bugetul local.

Ultima modificare: 21.11.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul SALĂ DE SPORT LA ȘCOALA NR. 7, PRINTR-UN PROGRAM GUVERNAMENTAL FINANȚAT DE COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.